TAMBAH NILAI KERJAYA, AMBIL SIJIL KELAYAKAN SEKARANGAmbil peluang tambah nilai kerjaya anda, dengan memiliki pengiktirafan tertinggi dalam bidang yang anda ceburi.

LIMA (5) ADVANTAGES BILA ANDA MILIKI KELAYAKAN
PEGAWAI KESELAMATAN DAN KESIHATAN (SHO)

===============================
Bersama Cerna Minda Sdn Bhd
===============================
.
1) Setiap organisasi yang terdiri daripada kelompok pekerja yang ramai (kita ambil contoh 100 orang), ia perlu dipantau dengan sistematik oleh seorang Pegawai Keselamatan dan Kesihatan. Cuba buat agakan, banyak kan organisasi yang dalamnya ada pelbagai staff dan orang. Banyak kan? Maka, peluang kerja anda cerah, sebenarnya.
.
2) Purata gaji tahunan dari website www.payscale.com bagi Pegawai ini, adalah sekitar RM 50,000 setahun. Kira-kira sekitar RM 4000 sebulan. Baik…ini sudah cukup baik untuk beri sebab kenapa anda perlu dapatkan kelayakan SHO! 

shopayscale

3) Anda ada akses kepada Pinjaman Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran yang meliputi keseluruhan kelas dan peperiksaan di NIOSH. Ya! Pembayaran balik sangat mudah dan pada kadar yang anda mampu! Kenapa tidak gunakan peluang ini untuk upgrade kualiti gaji anda?
.
4) Anda tidak semestinya perlu ambil kelas secara sepenuh masa. Hanya, ikuti jadual Part Time kami dengan baik dalam tempoh 3 bulan dan bina kerjaya anda dengan cemerlang selepas itu. Sangat mudah dan dipercayai!
.
5) Lokasi kami sangat berdekatan dengan anda! Untuk HQ, kami berada di Bandar Baru Bangi, sangat mudah untuk anda datang dan mengikuti latihan bersama kami. Cawangan-cawangan lain seperti di Kuantan dan Tawau sedang bersedia untuk menemui anda. Di JB, kita sudah mengalu-alukan kehadiran para bakal SHO!

cmsbDAFTAR SEGERA!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s